Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ouale se taie in doua. Galbenusurile se scot, se amesteca cu untul si cu pateul, pana rezulta o crema de pate cu care se umple ouale.
Pentru a arata mai bine, se poate pune crema intr-un posh si sprita in oua.
Dintr-un galbenus crud, o lingurita de mustar si 100 ml ulei se face o maioneza, peste care se toarna smantana. Maioneza astfel obtinuta se toarna intr-un vas si peste maioneza se pun ouale. Se decoreaza dupa imaginatie.
Surprinzator, a mancat si baietelul meu. Am ramas traznita cand am vazut cum "baga" :), asta pentru ca e foarte mofturos si in afara de snitele din piept de pui cu piure sau cartofi prajiti si supa cu taietei, nu prea manca altceva. Dar acum a mancat si ciorba, si oua umplute, si pasta de ton incat nu mi-a venit sa cred.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult